Al Sajl al 'ilmiy nadwah aqsam ilm al nafs fi Muasasat al ta'lim al 'Aliy al su'udiyyah… Riyadh, 11-12 03 2009 - Al Sajl… (Al Mamlakat al 'Arabiyyah al su'udiyyah Wazirat al ta'lim al 'Aliy, 2009)
ws2/ws.jl.1-2.c.1