Maktabat wa marakaz ma'lumat al wazarat fi al mamlakat al 'arabiyyat al su'udiyyah: dirasat li al waqi' wa khatat muqtarihat li al tatwir - Juza' Bint Muhammad al Qahtaniy (Maktabat al Malik Fahd al Wataniyyah, 2011)
ws1/ws.c.1