Al Salafiyyah Manhaj shar'iy.. wa matlub wataniy: qaimah Biblijurafiyah hasariyyah - Muhammad Ibn Salih al Khalifiy (Mamlakat al 'Arabiyyat al su'udiyyah wizarat al Ta'lim al 'Aliy, 2011)
ws9/ws.jl.1.c.1-6, Jl.2.c.1-3