Pendidikan prenatal dalam perspektif pendidikan islam:(Kajian buku:"Mendidik anak sejak dalam kandungan,kado buat pengantin baru, calon ibu dan ibu hamil", karya DR.Mansur, MA) - Istighfaroh (Fak. Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2012)
har,1/WS