'Adalah Al-Sahabah (Telaah atas Kitab Nazariyyah 'adalah al-Sahabah wa al-Murji'iyyat al-Siydsiyyah fi al-Islam karya Ahmad Hussain Ya'qub) - Siska Handayani (Fak. Ushuluddin UN Sunan Kalijaga, 2012)
PUJI, 1/ws