Al Qada' wa shurut al Qadi fi tashri'at al Islamiyyah wa athar tatbiqiyyah fi al mamlakat al 'arabiyyat al su'udiyyah - Muhammad Al amin Ibn Muhammad Mahmud Ahmad Najm (Al Mamlakat al Arabiyyah al su'udiyah)
ws1/ws.c.1