Tatbiq tariqat al ta'lim al Nishtiy quwwat al musharakah fi tarqiyah maharat al kalam fi ta'lim al lughat al 'arabiyyah litalabat al saf al sabi' bi al Madrah Abu Bakar al Sidiq al Islamiyyah al Mutakalimah Yogyakarta: dirasah tahliliyyah fi Najah Maharat - Mohammad Khafidh (Fak Tarbiyah UIN Sunan Kalijaga, 2012)
ws