Relasi al-asma' al-Husna pada penutup ayat dengan makna ayat: (Kajian semantik atas ayat-ayat surah al-Taubah ) - Ahmad Muttaqin (Fak.Ushuluddin,Studi Agama dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2012)
har,/ws