Al Ma'na min Intiqalin 'Arshin Bilkis ila Bilad Sulayman fi qisah Mamlakah Sulayman wa Bilkis fi Surat al naml: dirasah tahliliyyah Istiqabaliyyah - Iwan Yusuf (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN SUKA, 2012)
ws