Tarjamah al kitab Fawaid mustanbatah min qissah Yusuf 'alaih al salam lil'alamah al shaykh 'Abd al Rahman bin Nasir al Sa'diy wa mashakiluha fi al jumlah al fi'liyah fih - Mohamad Ilham Fauzi (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2013)
nr,c.1