Musykilah tarjamah al masadir fi al kitab atharu tatbiq al shari'ah al islamiyyah fi hal al mushkilat al ijtima'iyyah li Ibrahim bin Mubarak al Jawir - Ahmad Mubarok (Fak. Adab dan Ilmu budaya UIN Sunan Kalijaga, 2013)
Hard1/nr,c.1