Tarjamah al kitab "Al Ju'" li Abiy Bakar Abdallah bin Muhammad ibn Abiy Dunya wa mushkilatuha fi tartib al kalimah: dirasah tahliliyyah fi tarjamah - Minan Nuri Rohman (Fak. Adab dan Ilmu budaya UIN Sunan Kalijaga, 2013)
Hard1/nr,c.1