Gambaran kata Al-'Azab dalam Al-Qur'an dalam kitab Al-Kasysyaf' An Haqaiq Al-Tanzil Wa'uyun Al-Aqawil Fi Wujuh Al-Ta'wil - Nur Izzah (Fak. Ushuluddin, Studi Agama dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2014)
wt,1/rt