Fadail Al-suwar dalam perspektif Al-Zamakhsyari ( studi atas kitab al-Kasysyaf'an Haqaiq at-Tanzil wa'Uyum al-Aqawil fi Wujuh at-Ta'wil) - Rifki Hadi (Fak. Ushuluddin, Studi Agama dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2013)
wt,1/rt