Tahliilu al-Kitaab al-Madraosiy li darsi al lughah al'Arabiyyah lilustaadz Ahmad Syaikhuddin wa Hasan Saefullah (Diraasatan tahliiliyatan min haitsu manzhuuri haiati mal wathaniyah litta'liim) - Ela Isnani Munawwaroh (Fak. Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2014)
wati,1/rt