Musiqiy al shi'r fiy diywan al rafi'iy (al juz'i al thaniy) li Mustafa Sadiq al Rafi'iy: dirasah tahliliyah 'arudiyah wa qafiyah - Farhan Firdaus (Fak. Adab dan Ilmu budaya UIN Sunan Kalijaga, 2014)
wati,1/rt