Tarjamah al tarkib al idafah wa al wasfiyah wa mushkilatiha ila al lughah al Indonesiyyah fiy kitab al Shaytan yahkum li Mustafa Mahmud: dirasah al tahliliyah al nahwiyah - Septian Saputra (Fak. Adab dan Ilmu budaya UIN Sunan Kalijaga, 2013)
wati,1/nr,c.1