Persaingan politik PAS (Partai Islam se-Malaysia) dengan UMNO (United Malays National Organization) di Malaysia: 1982-1999 - Erika Dwi Cahyanti (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2014)
st/rt