Telaah atas kritik Ibnu 'Abd al Hadi terhadap al Subki (Studi kitab al Sarim al Munki fi al Rad ala al Subki) - Kemas Muhammad Intizham (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2014)
ir/rt