Ta'lim al imla' li thalab al fasl al sabi' fi al madrasah al mutawasitah li Ma'had Ibn al Qayyim al Islamiy sanah al dirasah 2012-2013 - Erna Sopa Agus Prihatin (Fak. Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2013)
wati/nr,c.1