Al 'Anasir al sikulujiyah lil shakhsi al raisi fi al qissah al qassirah al shafaq li Najib Mahfuz: dirasah tahliliyah nafsiyah 'inda Sigmund Freud - Abdul Mujib (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2014)
ir/nr,c.1