Al Mar'ah 'inda Tawfiyk al Hakiym fi al qishah al qashirah himariy wa adawah al mar'ah (Dirasah tahliliyah binyawiyah takwiniyyah) - Ardianto (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2014)
ir/nr,c.1