Shiyagh al Amr wa ma'aniha fi ahadisi kitab as-Siyam fi sunan al Darukutni (dirasah tahliliyyah tadawliyyah fi al fi'li al kalami) - Aenun Rochmah (Fak. Adab dan Ilmu budaya UIN Sunan Kalijaga, 2014)
wt/1/nr,c.1