Idiologi al adl fi qanah al alim al ikhbariyah (dirasah tahliliyah khitabiyah naqdiyah li Roger Fowler Nahwa al ikhbarian shira' Syria) - Nure Khun Rikhte_H (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2014)
ir,1/nr,c.1