Shakhsiyyah Laila fi qissah qasirah Madja' al Urus li Kahlil Gibran (dirasah tahliliyah sikulujiyyah li Sigmund Freud) - Offiany Prameidianninggar (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2014)
ir,1/nr,c.1