Pemodelan kolimator untuk Boron neutron capture therepy dengan sumber compact neutron generator menggunakan monte carlo n- perticle versi 5 - Siti Halijah Laara (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2014)
ng/rt