Uslub al Jinas fi qasidah al munajatbi Asmaillah al husna li Shaykh Abdul Qadir al jaylaniy [ dirasah tahliliyyah badi'iyyah - Syarif hidayat (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2014)
khus, 1/ws.c.1