Penafsiran al Zamakhsyari tentang pemimpin dalam Kitab al Kasysyaf'an Haqaiqi Gawamid al Tanzil wa 'Uyun al 'Aqawil fi Wujuhi al Ta'wil (analisis terhadap Surat al Nisa' ayat 59) - Siti Nurohmah (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2015)
st,1/ws.c.1