Penafsiran ayat ayat Tajsim dalam al Qur'an (studi komparatif atas Tafsir al Kasysyaf 'an Haqa'id al Tanzil wa 'Uyun al Aqawil fi Wujuh al Ta'wil karya al Zamakhsyari dan Tafsir Anwar al Tanzil wa Asrar al Ta'wil karya al Baidawi) - Khoirul Faizin (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2015)
st,1/ws.c.1