Penurunan BOD (Biochemical Oxygen Deman) dan COD (Chemical Oxygen Demand) pada limbah cair industri tahu menggunakan zeolit teraktivasi - Ayu Tika Ariani (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2015)
khus, 1/WS.C.1