Ta'lim al qawa'id al nahwiyyah bi al kitabayn al nahwi al wadih wa nazm al 'imritiy : dirasah muqarinah min nahiyah muhtawiyat al mawad wa tariqah ta'limihima - Fahruroji (Fak. Ilmu Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2015)
wt.1/nr,c.1