Shakhsiyyat al ma'lum Handus fi al qisah al qasirah Kalimah ghayr mafhumah li Najib Mahfuz: dirasah tahliliyyah nafsiyyah 'inda Sigmund Freund - Nunung Nazilatur Rahmah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2015)
st,1/ws.c.1