Penafsiran 'an taradin minkum Qs. al Nisa' (4):29 dalam tafsir al Misbah dan tafsir al Munir dan relevansi terhadap transaksi jual beli online - Abdul Malik (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2015)
ir.1/mg,c1