Uslub al tashbiyyah fi abyat " Usharah ma'na al Majid" al maktubah fi diwan Ibn Zaydun li Yusuf Farhan: dirasah tahliliyyah bayaniyyah - Ulfa Nur Halimah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2015)
ir.1/ws.c.1