Penolakan majaz dalam al Qur'an (studi atas kitab Man'u Jawaz al Majaz fi al Munazzal li al Ta'abbud wa al I'jaz karya al Syinqiti - Mochamad Zaenur Rifqi (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2015)
st,1/kh,1