Penggunaan Qira'at dalam surat Al-Nisa' (studi kitab al-kasysyaf haqa'iq al-tanzil wa uyun al-aqawil fi wujuh al-ta'wil karta al-Zamakhsyari) - Muhammad Abdul Ghofir (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2015)
nadia,1/mr.tan, C.1