Surat al Maryam fi al qissat al qasirah "Ghaltatu Habibiy" fi Majmu'ah qisas alyh min al safih li ihsan Abdul Qudus: dirasah naqdiyyah nisaiyyah - Ibnu Dzikri (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2015)
st,1/ws.c.1