Tarekat shadhiliyah di Bandar Pekalongan, Jawa Tengah : kajian terhadap aktiviti dan penghayatan tasawuf dalam kalangan pengamalnya - Mohammad Syakirin al Ghozaly (Jabatan Akidah dan Pemikiran Islam, Akademi Pengajian Islam Universiti Malaya, 2012)
st,1/ws.c.1