Resepsi terhadap ayat ayat al-Qur'an pada Manaqib Syaikh Abd Al-Qadir al-Jailani dalam kitab Al-Nur al-Burhani fi Tarjamati al-Lujjaini al-Dani - Arif Budianto (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam, UIN Sunan Kalijaga, 2016)
wk, 1/ws.c.1