Hakikat Fada'il al-A'mal menurut syaikh nawawi al-Bantani dalam kitab tanqih al-Qaul al-Hasis fi syarkhi lubab al-Hadis - Mahsun (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam, UIN Sunan Kalijaga, 2016)
wk, 1/ws.c.1