Sistem pelayanan pendidikan di Ma'had at-tarbiatulwatan mulniti ( pongjerai yala di Thailand Selatan ) tahun 2016 - Miss Yunainah Pathan (Fak. Ilmu Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2016)
wt,1/ws.c.1