Uji kadar inulin pada beberapa varietas ubi jalar (ipomoea batatas L) di Kabupaten Ngawi Jawa Timur
oen, 1/dn C.1
Gorde:
Egile nagusia: | Yana Farida Arfiani |
---|---|
Formatua: | Skripsi |
Hizkuntza: | Indonesia |
Argitaratua: |
Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga
2016
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Pengaruh variasi penambahan ubi jalar ungu (Ipamea Batatas) pada pembuatan donat ditinjau dari sifat fisik organoleptik dan kadar beta
nork: Dias kurniawati
Argitaratua: (2009) -
Ubi Jalar: Budidaya dan Analisis Usaha Tani/ Dede Juandan dan Bambang Cahyono
nork: Juanda, Dede
Argitaratua: (2000) -
Aneka Camilan Ubi Jalar Penuh Selera
nork: Ummi Fawwaz
Argitaratua: (2010) -
Standar Operasional Prosedur Budidaya Ubi Jalar Daerah Istimewa Yogyakarta
nork: Yogyakarta
Argitaratua: (2010) -
Ubi jalar : Budi daya dan pascapanen
nork: Rukmana,Rahmat,Ir.
Argitaratua: ()