Al Anasir al dakhiliyyah fi al qissat al Qasirah " al Marad al Mutabadil" li Najib Mahfuz: dirasah tahliliyyah dakhiliyyah Robert Stanton - Bara Cipta Dewantara (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2016)
Mifta1/ws.c.1