Penafsiran lahw al hadis dalam surat Luqman ( 31 ) ayat 6 (studi terhadap penafsiran M. Quraish Shihab dalam tafsir al Misbah) - Firas Bysi (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2016)
wt,1/ws.c.1