Shakhsiyatu kalkratis fi qiissah al Qasirah al faylusuf al Hayr li Taha Husayn : dirasah tahliliyyah Nafsiyyah li Sigmund Freud - Suhad Trima (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan kalijaga, 2016)
wt,1/ws.c.1