Ahwal misr al siyasiyah fi asr Jamal Abdul Nasir fi al riwayah Ahl al Hamidiyyah li najib al kaylaniy : dirasah tahliliyyah ijtima'iyyah - Ikhsan Ali Fauzi (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2016)
wt,1/ws.c.1