Tarjamat al Kitab Fiqh al Salawat wa al madaih al Nabawiyyah li Sayyid Muhammad Zakiy Ibrahim wa mushkilat tarjamah ta'abiri aghat al af'al al Istilahiyyat al muta'adiyyah bi harf al jar : dirasat al trjamat al tahliliyyah - Adriek Noor Maftuhie (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2016)
wt,1/WS.C.1