Metodologi Syarah Hadis Sayyid Muhammad Alawi Al-Maliki (Telaah kitan Ibanah al-Ahkam Syarh Buligh al_Mram) - Muhammad Iqbal Rahman (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2016)
nis,1/ws.c.1