Al Tajrib tariqat al hiwar fi ta'lim muharat al kalam lida al talibat al saff al hadiy ashara bi ma'had Ibn al Qayyim lilubnat al sannah al dirasiyyah 15-2-2016 - Annisa Azzahro (Fak. Ilmu Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2016)
wt,1/ws.c.1