Al Asalib al lughawiyyah fi musrihiyyah hadathah khut al istiwa' li Muhammad Hasan Abdullah : dirasah tahliliyyah uslubiyah - Sairul Hasan (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2016)
wt,1/ws.c.1